ilmainen koulutus

Näin löydät oman kuvaustyylisi

Askel askeleelta -menetelmä miten löydät oman kuvaustyylisi ja erotut joukosta somessa

Tässä koulutuksessa tulet oppimaan...

Miten erottua valtavirrasta kuvien avulla

Saat step-by-step -menetelmän, jonka avulla löydät oman selkeän kuvaustyylisi ja erotut eduksesi somessa kuvien avulla

Miten viestiä yrityksesi arvoja kuvien kautta

Opit miten saada kuvat viestimään niitä arvoja, joiden pohjalta teet työtäsi (oli se sitten kotimaisuus, tasa-arvo, luonnollisuus tai aitous)

Miten saada kuvilla herätettyä haluamasi tunteen asiakkaassa

Opit miten vain katsomalla somekuviasi voit saada herätettyä asiakkassasi juuri sen tunnetilan minkä haluat

Miten alkaa luoda tyyliltään yhtenäistä kuvapankkia itselle

Somekuvapankki on konsepti, joka mullistaa sun somen tekemisen! Tämän mallin avulla pääset eroon epämääräisyyden ja jäljessä olemisen tunteista

Viivi-61

Tule mukaan ilmaiseen koulutukseen ti 20.7. tai ma 26.7. ja löydä oma kuvaustyylisi!

Olemme itse oppineet kuvaustyylin löytämisen kantapään kautta ja vuosien yrityksen ja erehdyksen kautta. Sinä voit kuitenkin ottaa yhdenmukaisia kuvia someen ilman, että käyt läpi samoja virheitä kuin me.

On nimittäin olemassa tietyt kompastuskivet, joihin pienyrittäjät yleensä sortuvat yrittäessään ottaa kuvia Instagramiin tai Facebookiin markkinoidakseen yritystään. Lopputuloksena on joko koko ajan vaihtuva tyyli tai sitten sitä samaa massaa mitä kaikki muutkin tekevät.
Somekuvilla voi kuitenkin erottautua joukosta, kun vaan on luonut itselleen yhdenmukaisen kuvaustyylin.

Tule siis mukaan tähän koulutukseen, missä opit 5 askelta miten löytää oma kuvaustyyli ja alkaa saamaan somesta oman tyylisiä asiakkaita laadukkaiden kuvien avulla.

Tämä koulutus on tehty juuri sinulle jos...

Mikä on Creator Akatemia?

Me ollaan Susanna ja Viivi, kaksi ammattikuvaajaa ja ystävystä. Perustimme Creator Akatemian, jotta voisimme auttaa pienyrittäjiä kuten sinä löytämään somen kautta säännöllisesti asiakkaita laadukkaiden kuvien avulla.

Ennen kaikkea haluamme jakaa yksinkertaisia ja toimivia menetelmiä, jotka vähentävät stressiä, ahdistusta ja ajan hukkausta somen kuvien ottamisessa someen.

Olemme itse kokeneet myös miten vaikea oma kuvaustyyli on löytää, mutta lopulta testaamalla löysimme oman tyylimme pitkän linjan kautta. Pidämme nyt koulutuksen, joka on suunnattu erityisesti kampaajille ja jossa kerromme 5 selkeää askelta miten voit löytää oman kuvaustyylisi ja alkaa saada oman tyylisiä asiakkaita somesta.

Koulutus järjestetään kaksi kertaa (sama sisältö) jotta mahdollisimman moni pääsee mukaan. Valitse ilmoittautuessasi sinulle sopiva aika!

– Susanna ja Viivi