ilmainen koulutus
Ke 17.4.24 klo 10-12

3 askelta miten erottaudut somekuvilla kampaajana

Miten helpottavaa olisi, jos sinulla olisi selkeä systeemi somekuvien tekemiseen ilman stressiä ja viime hetken paniikkia?

Tässä koulutuksessa tulet oppimaan...

Miten saat vaihtelua Instagram-feediin

Saat step-by-step -ohjeet miten lisätä mielenkiintoa Instagram-feediisi silloinkin, kun et keksisi mistä aiheista ottaisit kuvia seuraavaksi tai jos kaikki kuvasi ovat vain hiuksien lopputuloskuvia.

Miten voit rakentaa oman somekuvapankin

Somekuvapankki on konsepti, joka mullistaa sun somen tekemisen! Tämän mallin avulla pääset eroon epämääräisyyden ja jäljessä olemisen tunteesta.

Miten voit ottaa jopa kuukauden somekuvat yhden päivän aikana

Opi tämä yksinkertainen mutta nerokas metodi, jolla saat koko kuukauden somemateriaalit kuvattua yhdessä päivässä (JEP!)

Miten viedä somekuvasi seuraavalle tasolle

Miten valita juuri oikeat kuvausvälineet kampaajana ilman teknistä hifistelyä tai rahan tuhlaamista kalliisiin välineisiin

CA-syksy-26

Olemme itse oppineet somekuvien ottamisen kantapään kautta. Sinä voit kuitenkin ottaa upeita kuvia someen ilman, että se tuntuu suorittamiselta. Näiden oppien avulla sun ei tarvitse käydä läpi samoja virheitä kuin me.

On nimittäin olemassa tietyt kompastuskivet, joihin kampaajat yleensä sortuvat yrittäessään ottaa kuvia someen markkinoidakseen itseään ja palveluitaan, ja lopputuloksena on usein stressiä ja ahdistusta.
Kuvien ottaminen someen voi kuitenkin olla hauskaa ja yksinkertaista, kun tietää muutamat perusasiat.

Tule siis mukaan tähän koulutukseen, missä opit juurikin kampaajan näkökulmasta 3 askelta miten erottautua somekuvilla!

Tämä koulutus on tehty juuri sinulle jos...

Tutustu kouluttajiin

Olemme Susanna ja Viivi, kaksi ammattikuvaajaa ja ystävystä. Perustimme Creator Akatemian, jotta voisimme auttaa pienyrittäjiä kuten sinä ottamaan parempia kuvia someen ja löytämään somen kautta säännöllisesti asiakkaita.

Ennen kaikkea haluamme jakaa yksinkertaisia ja toimivia menetelmiä, jotka vähentävät stressiä, ahdistusta ja ajan hukkausta somen kuvien ottamisessa someen.

Olemme työskennelleet pitkään pienyrittäjien ja etenkin kampaajien kanssa ja kuulleet uudestaan ja uudestaan siitä, kuinka haastavaa somekuvien ottaminen on tai kuinka hankala somessa on erottua. Sun aika on arvokasta ja turha somestressi vie aikaa pois itse työn teolta.

Olemme itse kokeneet samaa somestressiä myöskin, mutta lopulta testaamalla löysimme toimivan ratkaisun siihen. Pidämme nyt koulutuksen, jossa kerromme 3 askelta miten erottaudut somekuvilla kampaajana.

Tervetuloa mukaan!

– Susanna ja Viivi