ilmainen koulutus
TI 13.2. klo 10,
To 15.2. klo 13 ja
KE 21.2. klo 10

3 yleisintä mokaa miksi somekuvien ottaminen aiheuttaa stressiä pienyrittäjälle
(+ miten korjata ne)

Miten helpottavaa olisi, jos sinulla olisi selkeä systeemi somekuvien tekemiseen ilman stressiä ja viime hetken paniikkia?

Tässä koulutuksessa tulet oppimaan...

Miten saat vaihtelua Instagram-feediin

Saat step-by-step -ohjeet miten lisätä mielenkiintoa Instagram-feediisi silloinkin, kun et keksisi mistä aiheista ottaisit kuvia seuraavaksi

Miten voit rakentaa oman somekuvapankin

Somekuvapankki on konsepti, joka mullistaa sun somen tekemisen! Tämän mallin avulla pääset eroon epämääräisyyden ja jäljessä olemisen tunteista

Miten voit ottaa jopa kuukauden somekuvat yhden päivän aikana

Opi tämä yksinkertainen mutta nerokas metodi, jolla saat koko kuukauden somemateriaalit kuvattua yhdessä päivässä (JEP!)

Miten viedä somekuvasi seuraavalle tasolle

Miten valita juuri oikeat kuvausvälineet pienyrittäjänä ilman teknistä hifistelyä tai rahan tuhlaamista kalliisiin välineisiin

CA-syksy-26

Olemme itse oppineet somekuvien ottamisen kantapään kautta. Sinä voit kuitenkin ottaa upeita kuvia someen ilman, että se tuntuu suorittamiselta. Näiden oppien avulla sun ei tarvitse käydä läpi samoja virheitä kuin me.

On nimittäin olemassa tietyt kompastuskivet, joihin pienyrittäjät yleensä sortuvat yrittäessään ottaa kuvia someen markkinoidakseen yritystään ja lopputuloksena on stressiä ja ahdistusta.
Kuvien ottaminen someen voi kuitenkin olla hauskaa ja yksinkertaista, kun tietää muutamat perusasiat.

Tule siis mukaan tähän koulutukseen, missä opit pienyrittäjän näkökulmasta 3 yleisintä mokaa, miksi somekuvien ottaminen aiheuttaa stressiä (ja ennen kaikkea miten korjata ne!)

Tämä koulutus on tehty juuri sinulle jos...

Tutustu kouluttajiin

Olemme Susanna ja Viivi, kaksi ammattikuvaajaa ja ystävystä. Perustimme Creator Akatemian, jotta voisimme auttaa pienyrittäjiä kuten sinä ottamaan parempia kuvia someen ja löytämään somen kautta säännöllisesti asiakkaita.

Ennen kaikkea haluamme jakaa yksinkertaisia ja toimivia menetelmiä, jotka vähentävät stressiä, ahdistusta ja ajan hukkausta somen kuvien ottamisessa someen.

Olemme työskennelleet pitkään pienyrittäjien kanssa ja kuulleet uudestaan ja uudestaan sitä, kuinka haastavaa somekuvien ottaminen on. Yrittäjien aika on arvokasta ja turha somestressi vie aikaa pois siitä miksi lähdit yrittäjäksi alun perin.

Olemme itse kokeneet sen sama tunteen, mutta lopulta testaamalla löysimme toimivan ratkaisun siihen ahdistukseen. Pidämme nyt koulutuksen, jossa kerromme 3 yleisintä syytä somestressiin ja miten nämä syyt voi korjata.

Koulutus järjestetään kolme kertaa, jotta mahdollisimman moni pääsisi livenä paikalle. Sisältö on kaikissa sama.

Ti 13.2. KLO 10–12
To 15.2. KLO 13–15
Ke 21.2. KLO 10–12

Tervetuloa mukaan!

– Susanna ja Viivi