Brändikuvaus: Blick Hair -kampaamo

Meidän yleisössä on ollut ihanan paljon kampaajia siitä lähtien kun ollaan tehty yhteistyötä Four Reasonsin kanssa. Ollaan saatu kunnia ottaa brändikuvia jo monelle kampaamolle ja nyt halutaan päästää teidät behind the scenes meidän kuvauksiin Blick Hairin kanssa!

Blick Hair on uusi kampaamo Espoon Matinkylässä ja heidän tiimi koostuu kolmesta kampaajasta Bettinasta, Pauliinasta ja Heidistä. Kun he ottivat meihin yhteyttä, Blick Hairin liiketila oli vasta suunnitteilla eikä sitä oltu vielä esim. remontoitu ollenkaan. Visio brändille oli kuitenkin kristallin kirkas ja pohja oli jo vahvana.

Blick Hair valitsi meidän Website-paketin, koska he halusivat ottaa kerralla kaikki kuvat nettisivuille. Olimme myös yhteistyössä nettisivujen rakentajan Vanite kanssa, mikä auttoi selvittämään tarkan kuvien tarpeen (esim. mitkä kuvista on hyvä olla pysty- ja mitkä vaakakuvia). Nettisivuille tulevien kuvien tarve ohjasi hyvin kuvauksien suunnittelua kun tiedossa oli montako sivua nettisivuille tulee ja mitä kuvia tarvitaan. Lisäksi kuvia tarvittiin someen pitkälle aikavälille.

Kun kysyimme minkä fiiliksen nämä kampaajat haluavat välittää brändikuvilla, he vastasivat näin:

Haluamme, että asiakkaille välittyy lämminhenkisyys ja se, että paikkamme on kuin “olohuone 2.0”, mihin voi tulla rentoutumaan ja vaikka vain oleskelemaan. Haluamme, että kun asiakas katsoo kuvia, haluaa hän olla osa “porukkaa”. Tärkeää on myös, että asiakas innostuu miljööstämme ja ammentaa siitä inspiraatiota itselleen.

Nämä upeat naiset ovat niin ammattilaisia! Heistä huokuu rohkeus ehdottaa uutta asiakkalle ja se että he on valmita myös toteuttamaan haastavia muutostöitä. Samalla he ovat asiakaspalvelijoita, jotka kuuntelevat ja kenen kanssa saa rentoutua ja nauraa penkissä. Ylipäätään luottamus ja rentous samassa paketissa, mikä haluttiin välittää myös kuvilla.

Suunnittelutapaamisen jälkeen lähdettiin suunnittelemaan kuvia, joista välittyy:
– Raikkaus
– Värit jotka näkyy selvästi
– Trendikkyys
– Moderni tunnelma
– Kotoisuus
– Spontaanisuus
– Ilo

Lopputulos: raikkaat ja aidot kuvat

Tässä maistiainen kuvauksista:

Kuvauspäivässä oli mieletöntä energiaa! Jälkikäteen Bettina kertoi pelänneenä etukäteen, että hänestä ei saa otettua hyviä kuvia, mutta että lopulta oli todella helppo ja luonnollista olla kameran edessä. Tässä myös suora palaute joka saatiin kuvauksen jälkeen:

“Kannattaa valita Creator Akatemian Brändikuvaus jos haluaa luonnolliset ja raikkaat brändikuvat. Näiden kanssa ei tarvitse jännittää kuvattavana olemista, sillä jopa epäfotogeenisestä kuvattavasta saa erinomaisia otoksia! En voi muuta kuin suositella. ❤️👌”

Tässä vielä Blick Hairin nettisivujen etusivu, missä näkee miten kuvat, teksti ja brändin muut visuaaliset elementit puhuvat kaikki samaa kieltä.

Seuraava askel: mentorointi

Puhuimme myös Blick Hairin naisten kanssa heidän unelmistaan tulevaisuudelle ja kävi ilmi, että he kaipaavat henkilökohtaista apua tavoitteiden saavuttamisessa. Haasteita oli muun muassa somestrategian rakentamisessa, mistä taas meillä on paljon osaamista.

“Se tekisi työstä helpompaa, jos olisi tuki ympärillä kenen puoleen voi kääntyä kun on vaikeuksia, kysymyksiä tai mitä tahansa mielessä.”

Tämä mielessä lähdimme suunnittelemaan mentorointipakettia, joka antaisi selkeät askeleet kohti jotain konkreettista lopputulosta, somesuunnitelmaa.

Olemme työstäneet nyt näistä ajatuksista mentorointipaketin ja lisäksi kaksi muuta pakettia, jotka antavat vastaukset spesifiin ongelmaan. Avaamme huomenna ovet muutamalle mentorointiasiakkaalle, joten pysy kuulolla. Nämä paketit sopivat kampaajille ja ihan kenelle vaan!