Brändikuvaus kokemus: Rahabalanssi

Inspiroivat yrittäjät osa 3! Tämä on siis kolmas postaus blogimme uutta sarjaa, jossa tutustumme inspiroiviin yrittäjiin. Haastattelemme sellaisia pienyrittäjiä, joiden työ ja tapa tehdä työtä inspiroi meitä ja toivottavasti myös teitä!

Löydät edelliset osat täältä:
Osa 1: Taru Salokangas – Miten tehdä somea aitona, omana itsenään?
Osa 2: Eveliina Vironen – Mitä Instagram-markkinoinnin myyttejä netissä liikkuu?

Tänään vuorossa on Rahabalanssin Jenna Mattila, taloudellisen hyvinvoinnin valmentaja ja rahataitojen kehittäjä. Jenna inspiroi, valmentaa ja kouluttaa kanaviensa, valmennustensa sekä tuotteidensa kautta ihmisiä kohti taloudellista hyvinvointia ja varallisuuden kehittymistä.

Rahabalanssin Jennalla on käsissään 50e seteleitä ja hauska ilme

Tutustutaan Jennaan

Kuka olet ja mitä yrityksesi tekee?
Olen Jenna Mattila, taloudellisen hyvinvoinnin valmentaja, puhuja, äiti, vaimo, piensijoittaja, yrittäjä ja aiemmalta ammatiltani työterveyshoitaja. Rahabalanssi Oy auttaa ihmisiä, yrittäjiä ja yhteisöjä kehittämään taloudellista hyvinvointia lisäämällä hallintaa talouteen, auttamalla eteenpäin vaurastumisen polulla ja erityisesti näkemään raha itseä, omia unelmia ja tarpeita palvelevana resurssina. Raha itsessään ei ole merkityksellinen arvo, mutta se on väline asioille, jotka sitä ovat. Hieman yli vuoden valmennusurani aikana olen tukenut jo yli 200 ihmistä parempaa taloudellista hyvinvointia kohti verkkovalmennusten ja henkilökohtaisen valmennuksen keinoin.

Lemppari tv-sarja?
Voi kun ehtisin katsoa telkkaria. Se mitä telkkarista eniten pyörii taitaa olla ryhmä hau tai pikkukakkonen. Mutta, jos ei ajatella tätä lasten kategoriaa, niin Syke- sarja on katsonta listalla, kun ehdin telkkarin ääreen. Ahmin sitten silloin kun tilaisuus tulee jonkun sarjan tehokkaasti. Tykkäisin katsoa niin toiminta-sarjoja kui draamaa ja dokkareitakin. Olen todella kaikki ruokainen.

Mitä kirjaa luet tällä hetkellä?
Tähän olisi ihanaa vastata joku tosi sivistävä juttu, mutta valitettavasti realismi on Aku Ankka, Mustaritari ja muita Don Rosan parhaita. Tämä mestariteos tosin on perheen muiden jäsenten valitsema. Jollei kauppalehteä hyväksytä kirjaksi, niin ihan itseni vuoksi lukulistalla on ”ei mitään”. Kesken jääneitä kirjoja taas on kasapäin, mutta se aikajänne taitaa ylittää jo kalenterivuoden, joten en ehkä enää kehtaa väittää, niiden olevan aktiivisessa luvussa. Kuitenkin tällaisia teoksia ovat muun muassa ”Tunnelukkoni”, ”Viisas pääsee vähemmällä”, ”Rahaviisaus”, ”Miten työskentelen fiksummin, en kovemmin”. Paljon olisi mitä haluaisin lukea, tykkään lukemisesta.

Kerro joku unelma mikä sulla on sun yrityksellesi?
Että Rahabalanssi saa aikaan merkittävää muutosta laaja-alaisesti taloudellisen hyvinvoinnin ja taloustaitojen lisäämisessä myös valtakunnallisesti. Jo vajaan puolentoista vuoden aikana yritykseni on auttanut ihmisiä selättämään yhteensä kymmeniä tuhansia euroja velkaa samoin säästämään tuhansia. Jokainen yksittäinen taloudellisen mielenrauhan saavuttaminen on merkityksellinen, mutta tarve on suuri. Tavoitteena on kouluttaa ja valmentaa muita yrittäjiä tai eri alojen ammattilaisia, jotka voivat edelleen auttaa omia asiakkaitaan kohti parempaa taloudellista hyvinvointia.

Kokemuksia brändikuvauksesta

Mitä pelkäsit ennen brändikuvausta? Toteutuiko pelko?
Rehellisesti sitä häpeää, mitä itsessä nousi painonnousun vuoksi. Kuinka miellyttävää olisikaan ollut olla simpsakkana. Mutta it is what it is, eikä näillä ominaisuuksilla ole muuten mitään tekemistä työni tai osaamiseni kannalta. Erinomaisia kuvia saatiin, eikä kuvastilanteessa ollut epämukavuutta tai häpeää.

Miten kuvailisit brändikuvauksen kokemusta?
Miellyttävä, rento, hauska, aito ja välitön. Ja jotenkin tosi eheyttävä kokemus. Fokus on sen oman osaamisen ja brändin tuomisessa esiin, eikä siinä vaiheessa vatsamakkaroiden määrällä ole väliä. Tunnelma oli todella hyväksyvä ja oli helppo unohtaa se itsekritiikki ja heittäytyä siihen oman bisneksen fiilistelyyn ja kuvaamiseen. Bisnespositiivisuus oli kuvauksissa mukana.

Minkälaista oli katsoa kuvia itsestäsi?
Mukavaa. Onnistuneita ja hyviä kuvia oli paljon. Ja niissä oli juuri se tunnelma, aitous ja energia mitä yritykseni ja minä edustan.

Mihin asioihin olet tyytyväinen kuvissa?
Kokonaisuutena kaikkeen. Rajaukset, värit, asettelut, taustat se niiden välittämä tunnelma ja energia. Kuvien todella monipuolinen käytettävyys jne.

Mikä oli vaikeinta kuvattavana ollessa?
En oikeastaan osaa nimetä mitään vaikeaa asiaa. Omat pään sisäiset kamppailut katosivat heti kun aloitettiin.

Mikä oli hauskinta kuvattavana olemisessa?
Yleisesti oli vain mielettömän mukava ja hauska päivä ja hetki. Mikä välittyy myös kuvissa. Aito nauru ilman liikaa pönöttelyä. Ja luovan hullut ideanikin toteutettiin (koska niitähän riittää).

Mihin kaikkeen olet käyttänyt kuvia?
Verkkosivuille, tuotekuvina, someen, blogiin, omiin esityksiin ja materiaaleihin, mainoksiin ja tarjouksiin jne. Oikeastaan kaikkeen mahdolliseen mihin nyt vaan voin kuvia tarvita!

Mistä sinut löytää netistä?
Minusta ja Rahabalanssin toiminnasta ja palveluista voi lukea ja tutustua verkkosivuillani www.rahabalanssi.fi
Muuten aktiivisin olen Instagramissa @rahabalanssi_jennamattila

Näyttökuva Rahabalanssin nettisivuilta
Brändikuvat käytössä Rahabalanssin verkkosivuilla

Haluatko itsellesi saman tyylisiä kuvia joita käyttää vaikka verkkosivuilla, blogissa tai Instagramissa?

Lue lisää meidän brändikuvauksesta täältä!