Ilmainen koulutus somekuvien ottamisesta pienyrittäjille 8.5.

3 työkalua brändivärien valitsemiseen

Me puhutaan tosi paljon kuvaustyylistä ja siitä, miten sen löytäminen helpottaa sun kuvaamista ja somen tekemistä tosi paljon.

Ilman kuvaustyyliä sun somefeedistä tulee helposti sekava ja epätasainen, eikä sun asiakkaiden ole helppo erottaa sun postauksia sun tekemiksesi. Yhtenäinen kuvaustyyli on jotain, mitä varmasti jokainen tavoittelee. Mutta väärin valittu kuvaustyyli saattaa houkutella aivan vääriä ihmisiä ja asiakkaita.

Vahvan kuvaustyylin tarkoitus ei ole vain saada aikaan kaunista feediä ja herättää ihastusta, vaan sen tarkoitus on herättää juuri sun tyylisten asiakkaiden huomio: sellaisten, joiden kanssa rakastat työskennellä, ja jotka ovat valmiita maksamaan pyytämäsi hinnan.

Jos sun kuvaustyylisi on vielä hakusessa, käy katsomassa meidän käytännön harjoitukset sen määrittelemiseksi.

Kun sä olet saanut sun kuvaustyylisi mietittyä, sä voit helpottaa työtäsi jatkossa määrittelemällä väripaletteja kuvaustyyliin sopivista sävyistä. Sitä sä voit hyödyntää, kun etsit kuviin sopivaa rekvisiittaa. Tässä on meidän top 3 työkalut sopivien väriyhdistelmien löytämiseen:

1. Coolors

www.coolors.co

Sivusto antaa valmiiksi arvottuja väripaletteja, joiden värit on laskettu sopivan hyvin yhteen. Voit lukita haluamasi värit ja arpoa uudet värit muihin lohkoihin. Saat helposti värikoodit talteen ja voit luoda oman väripaletin suoraan sivustolla.

2. ColorSpace

www.mycolor.space

Tälle sivustolle annetaan pohjalle yksi väri, minkä perusteella se luo useita eri väripaletteja. Väriyhdistelmät on valittu erilaisilla painotuksilla, kuten vastavärit, vierekkäiset sävyt tai arvotut yhdistelmät. Toimii erityisen hyvin, jos tiedät brändisi päävärin ja haluat luoda siihen sopivan paletin.

3. Canva Color Palette Generator

www.canva.com/colors/color-palette-generator

Voit ladata oman kuvan sivustolle, ja se nostaa kuvassa olevia värejä valmiiksi paletiksi. Lisäksi voit selata valmiita väriyhdistelmiä, mistä saa hyvin inspiraatiota omiin väriyhdistelmiin.

haluatko saada sun kuvista yhtenäiset ja yrityksesi näköiset?

Hei, vielä ennen kuin lähdet

Ota meidän vinkit käyttöön ja vie kuvaustyylisi seuraavalle tasolle!

Klikkaa alta 💛