ilmainen koulutus

Erotu somekuvilla
kampaajana

Askel askeleelta -menetelmä miten löydät oman kuvaustyylisi ja erotut joukosta somessa kampaajana

Koulutus pidettiin 3.5.2023, mutta pääset näkemään tallenteen alta

  Tässä koulutuksessa tulet oppimaan...

  Miten erottua valtavirrasta kuvien avulla

  Saat step-by-step -menetelmän, jonka avulla löydät oman selkeän kuvaustyylisi ja erotut eduksesi muista kampaajista kuvien avulla

  Miten viestiä yrityksesi arvoja kuvien kautta

  Opit miten saada kuvat viestimään niitä arvoja, joiden pohjalta teet kampaajana töitä (oli se sitten kotimaisuus, tasa-arvo, luonnollisuus tai aitous)

  Miten saada kuvilla herätettyä haluamasi tunteen asiakkaassa

  Opit miten vain katsomalla somekuviasi voit saada herätettyä asiakkassasi juuri sen tunnetilan minkä haluat

  Miten alkaa luoda tyyliltään yhtenäistä kuvapankkia itselle

  Somekuvapankki on konsepti, joka mullistaa sun somen tekemisen! Tämän mallin avulla pääset eroon epämääräisyyden ja jäljessä olemisen tunteista

  Katso koulutuksentallenne antamalla nimi ja sposti alle:
   Viivi-61

   Tule mukaan koulutukseen ke 3.5.23 klo 11-13!

   Olemme itse oppineet kuvaustyylin löytämisen kantapään kautta ja vuosien yrityksen ja erehdyksen kautta. Sinä voit kuitenkin ottaa yhdenmukaisia kuvia someen ilman, että käyt läpi samoja virheitä kuin me.

   On nimittäin olemassa tietyt kompastuskivet, joihin erityisesti juuri kampaajat yleensä sortuvat yrittäessään ottaa kuvia Instagramiin tai Facebookiin markkinoidakseen yritystään ja lopputuloksena on joko koko ajan vaihtuva tyyli tai sitten sitä samaa massaa mitä kaikki muutkin tekevät.
   Somekuvilla voi kuitenkin erottautua joukosta, kun vaan on luonut itselleen yhdenmukaisen kuvaustyylin.

   Tule siis mukaan tähän koulutukseen, missä opit kampaajien näkökulmasta miten löytää oma kuvaustyyli ja alkaa saamaan somesta oman tyylisiä asiakkaita laadukkaiden kuvien avulla.

   Tämä koulutus on tehty juuri sinulle jos...

   Mikä on Creator Akatemia?

   Me ollaan Susanna ja Viivi, kaksi ammattikuvaajaa ja ystävystä. Perustimme Creator Akatemian, jotta voisimme auttaa pienyrittäjiä kuten sinä löytämään somen kautta säännöllisesti asiakkaita laadukkaiden kuvien avulla.

   Ennen kaikkea haluamme jakaa yksinkertaisia ja toimivia menetelmiä, jotka vähentävät stressiä, ahdistusta ja ajan hukkausta somen kuvien ottamisessa someen.

   Olemme työskennelleet alusta asti tiiviisti Four Reasonsin ja kampaajien kanssa kanssa ja kuulemme yhä uudestaan sitä, kuinka haastavaa kampaajan on erottautua somekuvilla joukosta. Sinun aikasi on arvokasta ja turha somestressi vie aikaa pois siitä miksi lähdit tälle alalle alun perin.

   Olemme itse kokeneet myös miten vaikea oma kuvaustyyli on löytää, mutta lopulta testaamalla löysimme oman tyylimme pitkän linjan kautta. Pidämme nyt koulutuksen, joka on suunnattu erityisesti kampaajille ja jossa kerromme 5 selkeää askelta miten voit löytää oman kuvaustyylisi ja alkaa saada oman tyylisiä asiakkaita somesta.

   Koulutus järjestetään ke 3.5.2023 klo 11-13.

   – Susanna ja Viivi

   Katso koulutuksentallenne antamalla nimi ja sposti alle: