ilmainen koulutus

5 yleisintä mokaa miksi somekuvien ottaminen aiheuttaa stressiä pienyrittäjälle
(+ miten korjata ne)

Kuvittele, jos sinulla olisi selkeä systeemi somekuvien tekemiseen ilman stressiä ja viime hetken paniikkia

Tässä koulutuksessa tulet oppimaan...

Miten saat hyvän valon kuviisi vaikka kuvaisit sisätiloissa ilman lisävaloa

Yksinkertainen vinkki, jonka jälkeen kuvissasi ei ole enää outoja sävyjä, tunkkaista valaistusta tai epäimartelevia varjoja

Miten saat vaihtelua Instagram-feediin

Saat step-by-step -ohjeet miten lisätä mielenkiintoa Instagram-feediisi silloinkin, kun et keksisi mistä aiheista ottaisit kuvia seuraavaksi

Miten voit rakentaa oman somekuvapankin

Somekuvapankki on konsepti, joka mullistaa sun somen tekemisen! Tämän mallin avulla pääset eroon epämääräisyyden ja jäljessä olemisen tunteista

Miten voit ottaa jopa kuukauden somekuvat yhden päivän aikana

Opi tämä yksinkertainen mutta nerokas metodi, jolla saat koko kuukauden somemateriaalit kuvattua yhdessä päivässä (JEP!)

Viivi-61

Tule mukaan koulutukseen ti 27.7. tai ti 3.8.!

Olemme itse oppineet somekuvien ottamisen kantapään kautta. Sinä voit kuitenkin ottaa parempia kuvia someen ilman, että koet siitä stressiä ja ahdistusta. Näiden oppien avulla sun ei tarvitse käydä läpi samoja virheitä kuin me.

On nimittäin olemassa tietyt kompastuskivet, joihin pienyrittäjät yleensä sortuvat yrittäessään ottaa kuvia Instagramiin tai Facebookiin markkinoidakseen yritystään ja lopputuloksena on stressiä ja ahdistusta.
Kuvien ottaminen someen voi kuitenkin olla hauskaa ja yksinkertaista, kun tietää muutamat perusasiat.

Tule siis mukaan tähän koulutukseen, missä opit pienyrittäjän näkökulmasta 5 yleisintä mokaa, miksi somekuvien ottaminen aiheuttaa stressiä (ja ennen kaikkea miten korjata ne!)

Tämä koulutus on tehty juuri sinulle jos...

Mikä on Creator Akatemia?

Me ollaan Susanna ja Viivi, kaksi ammattikuvaajaa ja ystävystä. Perustimme Creator Akatemian, jotta voisimme auttaa pienyrittäjiä kuten sinä ottamaan parempia kuvia someen ja löytämään somen kautta säännöllisesti asiakkaita.

Ennen kaikkea haluamme jakaa toimivia menetelmiä, jotka vähentävät stressiä, ahdistusta, ja ajan hukkausta somen käytössä ja kuvien ottamisessa.

Olemme työskennelleet pitkään pienyrittäjien kanssa ja kuulleet uudestaan ja uudestaan sitä, kuinka haastavaa somekuvien ottaminen on. Yrittäjien aika on arvokasta ja turha somestressi vie aikaa pois siitä miksi lähdit yrittäjäksi alun perin.

Olemme itse kokeneet sen sama tunteen, mutta lopulta testaamalla löysimme toimivan ratkaisun siihen ahdistukseen. Pidämme nyt koulutuksen, jossa kerromme 5 yleisintä syytä somestressiin ja miten nämä syyt voi korjata.

Koulutus järjestetään ti 27.7. ja ti 3.8. Sisältö on sama molemmissa, joten voit valita sinulle sopivan ajan.

– Susanna ja Viivi