Kolme konkreettista lopputulosta

Me lanseerattiin viime viikolla mentorointipalvelu, jossa voit saada meiltä henkilökohtaista opastusta videopuhelulla tai livenä. Autamme sinua kädestä pitäen saavuttamaan tavoitteitasi yrittäjänä ja mentorointipalvelun lopputuloksena on aina joku konkreettinen lopputulos.

Mentorointi ei ole sovi kaikille eikä joka hetkeen. Se on kuitenkin äärimmäisen tehokas tapa tuoda selkeyttä, mielenrauhaa ja tuloksia pienyrityksellesi kun aika on oikea. Tiedät että mentorointi sopii sinulle, jos tämä kuulostaa tutulta:

  • Sinulla on tavoite ja unelmia, mutta olet kaivannut konkreettista, henkilökohtaista opastusta miten saavuttaa ne
  • Toivoisit, että sinulla olisi tuki ja tukiverkko ympärillä kenen puoleen voi kääntyä kun on vaikeuksia, kysymyksiä tai mitä tahansa mielessä
  • Olet jo pidemmän aikaa miettinyt, että pitäisi ottaa kunnolla aikaa ja fokusoida oman yrityksen kehittämiseen, että saisit enemmän oman tyylisiä asiakkaita

Meidän missio on auttaa sinua eteenpäin ja antaa selkeä, helposti toistettava malli ongelmaasi, jotta saat oikeita tuloksia = enemmän oman tyylisiä asiakkaita. Me halutaan näyttää miten voit nauttia työstäsi JA tienata sillä elannon ilman että uuvutat itseäsi.

Löydät mentorointipaketit täältä! Meillä on paikka nyt kahdelle (2!) pienyrittäjälle, joten jos tämä kiinnostaa niin lähetä meille viestiä ja jutellaan, se ei sido mihinkään.

Eri paketti, eri lopputulos

Rakensimme mentorointipaketit niin, että jokaiselle paketille on olemassa konkreettinen lopputuloksensa, johon päästään mentoroinnin aikana. Emme halua antaa vain pintaraapaisua asioista ja yleistä infoa, vaan oikeasti konkreettisia tuloksia. Tässä on kolme eri lopputulosta eri paketeista:

1. Somesuunnitelma

Tämä paketti on sinulle, joka haluat luoda selkeän somesuunnitelman ja löytää oman tyylisiä asiakkaita erityisesti Instagramissa. Pääset eroon stressistä kun et tiedä, mitä postata someen ja miten saada tuloksia.

Tämä sopii parhaiten tilanteeseen, jossa sinulla on jo olemassa kuvaustaitoa ja tiedät, miten otat laadukkaita kuvia someen. Ongelma on kuitenkin siinä, miten hyödynnät kuvia ja maksimoit niiden potentiaalin saaden asiakkaita somesta (eikä vian tykkäyksiä oman alan toisilta yrittäjiltä). Olet pisteessä jossa enää ei riitä, että on vaan joku kiva emoji Instagramin kuvatekstissä…

Some-maailma voi olla todella “overwhelming”, ja me kaikki tarvitaan meidän tekemiseen tukea. Jos haluat luoda strategian jonka avulla alat löytämään ihanneasiakkaitasi somesta, niin me voidaan auttaa! Tämän mentorointipaketin jälkeen ei tarvitse ikinä miettiä “apua, mitä mä sanon tän päivän postauksessa?”

Konkreettinen lopputulos:

Käymme läpi workbookin, jossa on tehtäviä 7 eri osa-alueesta. Näistä vastauksista muodostuu konkreettinen somestrategia, joka kertoo kuinka usein postaat ja mitä kuvia ja tekstiä tuottaa jotta saavutat tavoitteesi somessa tehokkaasti.

2. Liiketila kuvausympäristönä

Tämä paketti on suunnattu pienyrittäjille, joilla on haasteita saada onnistuneita kuvia omassa liiketilassa.

Samaistutko tähän tarinaan?

Riitta on vuosia yrittänyt saada hyviä ja laadukkaita kuvia omassa liiketilassa. Tuntuu, että hänen alallaan on tuhansia yrittäjiä ja he kaikki osaavat ottaa parempia kuvia someen. Hän on yrittänyt tarkkailla että mistä valo tulee liiketilaan, kun kuvissa on outoja sävyjä ja varjoja. Tuntuu, että aina kun ottaa kameran käteen niin häntä alkaa stressaamaan ja ei vaan mitenkään saa niitä kuvista sellaisia kuin ne on omassa päässä. Kuvissa on aina erilaiset sävyt kun mitä haluaisi ja tausta joka toimisi aina kuvien takana on vaan mahdoton löytää.

Entä jos voisit palkata ammattikuvaajan tulemaan paikan päälle ja antamaan sinulle vastauksia näihin liiketilan haasteisiin, jonka kanssa olet pitkään kamppaillut? Enää ei tarvitsisi itse miettiä sata kertaa samaa asiaa ja silti olla epävarma lopputuloksesta, vaan saisit kädestä pitäen ohjausta siihen mitä kannattaa tehdä erilaisissa valo-olosuhteissa ja muissa ympäristöön liittyvissä ongelmissa.

Me halutaan auttaa sua eteenpäin ja kävellä sun kanssa niiden kompastuskivien toiselle puolelle jotta pääset vihdoin hyödyntämään liiketilaasi ja saamaan laadukkaita kuvia jopa haastavissa olosuhteissa.

Konkreettinen lopputulos:

Saat ammattikuvaajan silmät katsomaan liiketilaasi ja kertomaan, miten saat otettua hyviä kuvia siellä. Saat ratkaisuja niihin valaistusongelmiin, joita olet pohtinut liiketilassasi ja ehdotuksia esim. kuvausseinästä. Sopii erinomaisesti kampaamoille, kauneushoitoloille ja floristeille.

3. Kameran asetukset

Kuvaatko manuaaliasetuksilla tai oletko yrittänyt kuvata manuaaliasetuksilla kamerallasi? Turhaudutko helposti kun pää lyö tyhjää miten korjaat valotuksen kuvassa?

Entä tunnetko olosi todella ärsyyntyneeksi kun selailet videoita YouTubesta ja huomaat että olet tunteja viettänyt koneen äärellä ja silti mikään ei ole selkeempää?

Ilman avustusta ja neuvoja on päivänselvää että kameran opettelu tuntuu isolta ja raskaalta aiheelta oppia.

Mutta entä jos manuaalikuvauksen oppiminen voisikin olla hauska ja jopa nopea prosessi oikealla ohjeistuksella?

Olemme nähneet kerta toisensa jälkeen kuvauskursseillamme, miten ihmisille tulee “ahaa-elämys” kameran asetusten kanssa, kun he oivaltavat mistä tapahtuu mitäkin. On todella ihana tunne, kun palaset loksahtavat paikoilleen ja VIHDOIN ymmärtää miten oikeasti käyttää omaa kameraa ja huomata, että se ei ollut todellakaan niin vaikeaa, kun mitä luuli.

Konkreettinen lopputulos:

Opit mitä tarkoittaa aukko, valotusaika ja ISO ja miten saat niillä aina oikean valotuksen kuviin ja tiedät mistä napista tapahtuu mitäkin. Nyt voit alkaa itse harjoittelemaan kuvia ja kuvata omia somekuvia!

Varaa mentorointi

Meillä on paikka nyt kahdelle pienyrittäjälle johonkin näistä kolmesta mentorointipaketista. Lähetä viesti jos olet miettinyt että olisi aika fokusoida kunnolla ja saada vihdoin joku näistä:

  1. Selkeä somesuunnitelma
  2. Hyvä valaistus kuviin liiketilassa
  3. Oppia kameran tärkeimmät asetukset

Lähetä meille viestiä ja jutellaan lisää!