Ilmainen koulutus somekuvien ottamisesta pienyrittäjille 12.6.

Kuvien siirtäminen puhelimeen

Kuinka siirtää kuvat puhelimeen helposti ja nopeasti? Me neuvotaan sulle nopea tapa siirtää sun kuvat kamerasta puhelimeen, joko suoraan tai koneen kautta. Jos haluat tietää kuinka kuvien matka kamerasta someen toimii kokonaisuudessa, käy lukemassa meidän blogi postaus Workflow: Kuvat kamerasta postaukseksi.

Kamerasta puhelimeen

Pystyt siirtämään kuvasi kamerasta puhelimeen helposti WIFI tai Bluetooth ominaisuuksien avulla. Monessa kamerassa on molemmat ominaisuudet, jotta voit siirtää kuvat langattomasti. Kameran valmistajilla on omat sovellukset, joiden kautta kuvat siirtyvät näillä ominaisuuksilla puhelimeen. Esim. Olympus OI. Share.

Kun aloitat langattoman siirron puhelimeesi ensimmäisen kerran, sovellukset ohjeistavat sinulle kaiken. Kameran valmistajista meidän kurssilaisten suosituimmat merkit on Olympus ja Canon. Näillä merkeillä on yllä mainittu Olympus OI. Share sovellus sekä Cannon camera connect V3 sovellus.

Koneelta puhelimeen

Jos haluat siirtää vanhemmasta kamerasta puhelimeen kuvat suoraan, se on mahdollista tehdä puhelimeen liitettävän muistikortinlukijan kautta. Applen puhelimille ja Android puhelimille on omat muistikortinlukijat.

Miksi siirtäisin kuvat ensiksi koneelle kuin puhelimeen? Jos sinulla on vanhempi järjestelmäkamera, ilman yllä mainittuja ominaisuuksia tai siirrät isoja raaka tiedostoja uudemmasta järjestelmäkamerasta – kannattaa sinun siirtää tiedostot muistikortin kautta koneelle. Isompien raakatiedostojen siirtäminen vaatii enemmän nopeutta. Melkein kaikissa tietokoneissa on muistikortinlukija valmiina, mutta irrallinen muistikortinlukija on myös helppokäyttöinen. Me suositellaan, että tuot kuvat koneelle viimeistään silloin, kun varmuuskopiot kuvat. Eli kun tila alkaa loppumaan kortista ja haluat varmistaa että kuvat ovat tallessa.

Kun siirrät kuvia koneelta puhelimeen on sinulla kaksi hyvää vaihtoehtoa: siirtää kuvat pilvipalvelun kautta tai käyttää puhelimen USB-johtoa. Suosittelemme käyttämään pilvipalvelua sen nopeuden ja helppouden vuoksi – lisäksi kuvasi ovat siellä varmassa tallessa. Kuitenkin, jos sinulla ei ole mahdollisuutta käyttää pilvipalvelua on kuvien siirtäminen USB-johdolla on toimivaa. 

Pilvipalvelun kautta

Kun siirrät kuvia pilvipalveluun, kannattaa sinun tehdä sinne oma kansio kuville. Kansio kannattaa olla selkeästi nimetty, jotta löydät sen helposti. Sulla pitää olla  vierekkäin avattuna niin pilvipalvelun kansio sekä tietokoneen kansio, mistä haluat siirtää kuvat. Ensimmäiseksi valitset koneen kansiosta kaikki kuvat, jotka haluat siirtää – voit myös siirtää koko kansion pilvipalveluun. Seuraavaksi vedät kuvat pilvipalvelun kansioon ja vapautat hiiren. Näin kaikki kuvat kopioituvat pilvipalvelun kansioon. Jos sinun koneellasi kaikki tallentuvat automaattisesti pilvipalveluun, tulee sinun vain varmistaa, että ne siirtyvät haluamaasi kansioon ja kuvat on nimetty selkeästi. Löydät kuvat puhelimestasi, jos olet kirjautunut pilvipalveluun.

Onko sulla ollut haasteita kuvien siirtämisessä puhelimeesi? Kaipaatko neuvoja? Tuu moikkaa meitä Instagramiiin ja me autetaan sua eteenpäin!

haluatko saada sun kuvista yhtenäiset ja yrityksesi näköiset?

Hei, vielä ennen kuin lähdet

Ota meidän vinkit käyttöön ja vie kuvaustyylisi seuraavalle tasolle!

Klikkaa alta 💛