Ilmainen koulutus somekuvien ottamisesta pienyrittäjille 12.6.

Olympus-kamera pienyrittäjälle

Millaiseen kameraan mun kannattaisi rahani laittaa – se on varmaan yleisin kysymys mitä me yrittäjiltä saadaan, kun he päättävät panostaa somekuviensa laatuun. Just sulle sopiva kamera riippuu tosi monesta asiasta, kuten kuvauskohteista ja kuvien käyttötarkoituksesta, mutta tosi usein me päädytään suosittelemaan Olympusta. Alla viisi syytä, miksi Olympuksen kamera on oivallinen valinta pienyrittäjälle ensimmäiseksi kameraksi.

1. Langaton kuvien siirto puhelimeen

Pienyrittäjät tarvitsevat kuvia eniten juuri somea varten – ja silloin on tosi luontevaa käsitellä kuvat ja postata ne puhelimella. Monissa kameroissa on se haaste, että kuvia ei saa siirrettyä langattomasti suoraan puhelimeen. Olympuksella lähes kaikissa myynnissä olevissa malleissa kuvat pystyy siirtämään wifin kautta puhelimeen, ja se nopeuttaa tekemistä tosi paljon. 

2. Laaja valikoima objektiiveja

Olympuksen kameroihin on saatavilla tosi laaja ja hyvä objektiivivalikoima. Lisäksi Olympukseen voi käyttää sekä merkin omia että Panasonicin objektiiveja. Me suositellaan, että pienyrittäjän kannattaa käyttää enemmän rahaa objektiiviin ja vähemmän kamerarunkoon, sillä objektiivilla on suurempi vaikutus kuvan lopputulokseen – joten valinnanvara objektiiveissa on erinomainen asia. 

olympus-kamera

3. Edullinen kamerarunko

Jos kuvia ottaa enimmäkseen somea varten, yrittäjän on turha laittaa rahojaan ammattilaiskamerarunkoon. Olympuksessa on erinomainen hinta-laatu -suhde ja edulliset kamerarungot – 600 eurolla saat objektiivin ja rungon uutena, ja muilta merkeiltä ei helposti löydy näin edullista settiä. 

4. Olympuksen kamerat ovat pieniä, kevyitä – ja vielä kauniitakin!

Olympuksen kamerat ovat pienikokoisia ja kevyitä – jopa siinä määrin, että se saa ihmiset joskus miettimään, onko tämä riittävän hyvä kamera. Pienikokoisuus on kuitenkin hyvä juttu – kevyt kamera kulkee useammin ja helpommin mukana, ja kuvia tulee otettua monipuolisemmin.

5. Olympuksen kameroita löytyy hyvin myös käytettynä

Suosittelemme ehdottomasti ostamaan kameran tai objektiivin käytettynä, jos sopiva tulee vastaan. Olympuksen kameroita on hyvin saatavilla myös käytettyjen kameroiden markkinoilla. Jos haluat ostaa uuden, suosittelemme tutustumaan Olympuksen PEN PL -sarjaan, jonka malleista E-PL10 on se malli, mitä on tällä hetkellä saatavilla. Käytettynä löytyy myös vanhempia saman sarjan malleja, kuten E-PL7, E-PL8 ja E-PL9, ja niitä voi etsiä esimerkiksi Torista.

Jos sulla on kysymyksiä kameran valintaan liittyen, ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella – me autetaan tosi mielellämme.

Lue lisää: Hyvä kamera aloittelijalle – miten löydät ensimmäisen järjestelmäkamerasi?

Lue lisää: Näin ostat kameran käytettynä

Haluatko henkilökohtaista apua sopivan kameramallin valitsemiseen?

Jätä yhteystietosi ja autamme sinua löytämään budjettiisi ja tarpeisiisi sopivan kameran:

haluatko saada sun kuvista yhtenäiset ja yrityksesi näköiset?

Hei, vielä ennen kuin lähdet

Ota meidän vinkit käyttöön ja vie kuvaustyylisi seuraavalle tasolle!

Klikkaa alta 💛