Näin saat onnistuneita kuvia itsestäsi (vaikka inhoaisit olla kameran edessä)

Luonnollisia kuvia itsestä - miten ja miksi?

Vaikka inhoaisit olla kameran edessä niin me annetaan sulle tässä oppaassa vinkkejä, miten saat onnistuneita kuvia itsestäsi ja miten kameran edessä olemisesta voi tulla mukavuusaluetta.

 

Me halutaan, että löydät oman tavan tuoda itseäsi esiin somessa. Että saat jatkuvasti itsestäsi kuvia jotka näyttää ja tuntuu sulta ja jotka lisää yleisösi luottamusta sinuun ja palveluihisi.

 

Jos vielä epäröit kiinnostaako sun seuraajia nähdä kuvia susta tai onko siitä mitään hyötyä, tässä muistutukseksi pari faktaa miksi omien kuvien julkaisu kannattaa:

 

⭐️ Luottamus

Seuraajasi kokevat että he tuntevat sinua jo ennen kuin ovat edes ostaneet sinulta mitään. Tämä lisää tuttuuden tunnetta ja luottamusta, mikä parantaa myyntiä ja lisää asiakkaan todennäköisyyttä ostaa sinulta uudelleen

 

⭐️ Samastuminen

Ihmiset samastuvat sinuun ja näkevät, että yrityksen takana on aito ja oikea ihminen. Ihmiset haluavat ostaa ihmisiltä, eivät yrityksiltä. Kuvat sinusta tuovat inhimillisemmän kuvan yrityksestäsi.

 

⭐️ Psykologia

Kiinnitämme alitajuisesti enemmän huomiota ihmisten kasvoihin kuin muihin kohteisiin. Siksi suosituimmat kuvat ovat yleensä niitä, missä on ihmisiä. Ja paras kohde on sinä, koska olet se yrityksesi ydin.

 

Noniin! Miten sitten oppia ottamaan niitä luonnollisia kuvia itsestä, jos prosessi tuntuu vaikealta? Lataa opas alla olevasta linkistä ⬇️

CA-elokuu-11

Mikä Creator Akatemia?

Olemme Susanna ja Viivi, kaksi ammattikuvaajaa ja ystävystä. Perustimme Creator Akatemian, jotta voisimme auttaa pienyrittäjiä kuten sinä ottamaan parempia kuvia someen ja löytämään somen kautta säännöllisesti asiakkaita.

Ennen kaikkea haluamme jakaa yksinkertaisia ja toimivia menetelmiä, jotka vähentävät stressiä, ahdistusta ja ajan hukkausta kuvien ottamisessa someen.

Tervetuloa mukaan!

– Susanna ja Viivi