Workshop verkossa

Kirkasta kuvaustyylisi päivässä

Opi askel askeleelta -menetelmä, jonka avulla löydät yrityksellesi ihanneasiakkaisiin vetoavan kuvaustyylin ja erotut joukosta somessa

Workshopissa saat selkeyden näihin:

Miten erotut valtavirrasta kuvien avulla

Saat step-by-step -menetelmän, jonka avulla löydät oman selkeän kuvaustyylisi ja erotut eduksesi somessa kuvien avulla

Miten viestit yrityksesi arvoista kuvien kautta

Opit, miten saat kuvat viestimään niitä arvoja, joiden pohjalta teet työtäsi (oli se sitten kotimaisuus, tasa-arvo, luonnollisuus tai aitous tai jokin ihan muu)

Miten alat luoda tyyliltään yhtenäistä kuvapankkia

Somekuvapankki on konsepti, joka mullistaa sun somen tekemisen! Tämän mallin avulla pääset eroon somestressistä ja jatkuvasta jäljessä olemisen tunteesta.

Viivi-61

Olemme itse oppineet kuvaustyylin löytämisen kantapään kautta ja vuosien yrityksen ja erehdyksen kautta. Sinä voit kuitenkin ottaa yhdenmukaisia kuvia someen ilman, että käyt läpi samoja virheitä kuin me.

On nimittäin olemassa tietyt kompastuskivet, joihin pienyrittäjät yleensä sortuvat yrittäessään ottaa kuvia Instagramiin tai Facebookiin markkinoidakseen yritystään. Lopputuloksena on joko koko ajan vaihtuva tyyli tai sitten sitä samaa massaa mitä kaikki muutkin tekevät.
Somekuvilla voi kuitenkin erottautua joukosta, kun vain on luonut itselleen yhdenmukaisen kuvaustyylin.

Tule siis mukaan tähän koulutukseen, missä opit askeet oman kuvaustyylin löytämiseen, jotta voisit alkaa saamaan somesta juuri sun unelma-asiakkaitasi laadukkaiden kuvien avulla.

”Eka tekstipostaus moodboardin inspiroimilla väreillä ja oon aika innoissani kun oma tyyli alkaa löytyyn :sparkles: Kiitos tästä kurssista niin paljon!”

”En voi muuta kuin lämpimästi suositella ihan kaikille! Ehdottomasti inspiroivin koulutus missä olen ollut! Ihan parasta kaikki! 😍”

Tämä koulutus on tehty juuri sinulle jos...

Oletko valmis erottumaan somekuvien valtavirrasta?
Tartu nyt tähän ainutlaatuiseen tarjoukseen!